Minden, ami Párizs

Café Flore

Café Flore

Diótörő doboz_infó_ rendelés

2017. november 20. - Café Flore

Ha Remélem egyre többen tudjátok, hogy én már hónapok óta teljes Diótörő lázban égek és ezért a kávézó karácsonyi témájának is ezt a csodaszép mesét választottam. Idén egyedi Diótörős dekorációval, Diótörős csomagolással és karácsonyi ajándéknak való termékekkel készülünk nektek. 

doboz_fekvo-3640_kicsi.jpg

A karácsonyi kollekciónkhoz három egyedi figurát rajzoltunk (királyi többes, de Barbi rajzolta), Diótörő baba, Mária hercegnő és Egérkirály rajzok köszönnek vissza a karácsonyi termékek csomagolásán. A karácsonyi finomságokat idén is egyedi tervezésű ajándékdobozba rejtjük. A doboz arányait és méretét a Diótörő figuránkhoz igazítva terveztük meg, így a tavalyi négyzetes forma helyett most hosszúkás, téglatest alakú, kicsit a babák dobozára emlékeztető dobozt készítettünk. A doboz 10 cm x 10 cm x 25 cm-es, így nagyon sok minden elfér benne, az alsó része fehér hullámkarton, a teteje leemelhető, egyedi mintával kasírozott. A Diótörő figuránál megtartottuk a klasszikus színeket, ezért a a doboztető hátterénél csempésztük be a kávézó menta színét. A dobozt extra széles arany szalaggal és a tetején masnival díszítjük. 

doboz_-3636_kicsinyitett.jpg

A Diótörő dobozt karácsonyi finomságokkal és egyedi Diótörős design-nal ellátott ajándéktárgyakkal töltjük meg. A dobozba kerülő finomságokat idén is kedves kis cukrászom, Manger Alexandra készíti, Zsolt és Szandra pedig szorgosan csomagolja őket. Ezeket a finomságokat mind a kávézóban, tartósító szerektől és adalékanyagoktól mentesen, hagyományos, házi és eredeti francia recept alapján készítjük.

Diótörő doboz: 

  • sós karamell (195 ml-es üvegben arany dióval a tetején), mézeskalács csomag (10 db), 1 db díszített Diótörő mézeskalács, 1 db díszített balerina ruha mézeskalács, 1 csomag cukros dió, 1 csomag habcsók
  • 1 db Diótörő figura, 1 db egyedi Diótörős jegyzetfüzet, 1 db Diótörős karácsonyi képeslap

A teljes doboz ára a 9 termékkel és a masnis Diótörő dobozzal: 4990 Ft

doboz_-3634_kicsinyitett.jpg

A Diótörő doboz tartalma fix, terméket kivenni, kicserélni másikra nem lehet. A doboz a nagy érdeklődés miatt jelenleg csak rendelésre készül, átadni személyesen a kávézóban tudjuk (1015 Budapest Hattyú utca 2.). 

doboz_-3627_kicsi.jpg

Rendelni személyesen a kávézóban és e-mailben a karacsonyirendeles@gmail.com e-mail címen lehet. A rendeléskor mindkét esetben megkérdezzük a neved, elérhetőséged (e-mail, telefonszám), hogy mikor szeretnéd átvenni a csomagot (dátum és időpont) és hogy mely termékekből hány darabot szeretnél. Ha a rendelésed összértéke eléri, vagy meghaladja a 25.000 Ft-ot, akkor a rendeléskor rendezned kell a teljes összeget előre. A kávézóban készpénzben és kártyával is lesz lehetőséged fizetni. Az átvételt kérheted közvetlenül Karácsony előttre is, két idősávban, délelőtt (10:00-12:00 között), vagy délután (15:00-tól 20:00-ig). Ha bármi egyedi kérésed van az átvétellel kapcsolatban, jelezd nekünk személyesen, vagy e-mailben a rendeléskor!

teli_doboz_fekvo-3617_kicsi.jpg

Ha bizonytalan vagy a rendeléseddel kapcsolatban, gyere el a kávézóba, nézd meg a termékeket! Szívesen megmutatunk mindent! Tavaly az első karácsonyi kollekcióból sajnos nem táraztunk be eléggé, sokaknak már nem jutott karácsonyi ajándékdoboz, ezért idén jobban felkészültünk, de nem árt résen lenni, mert már vészesen fogynak a készletek! Ha nem szeretnél lemaradni a Diótörő kollekcióról, minél hamarabb add le a rendelésed személyesen, vagy a karacsonyirendeles@gmail.com címen! 

Nézd meg videón is, hogy mit rejt a Diótörő doboz! 

Sós karamell arany dióval (150 gr) - 1690 Ft

A sós karamell igazi francia klasszikus, egyetlen párizsi cukrászda kínálatából sem hiányozhat Karácsonykor! Mi a klasszikus recept alapján, minőségi belga vajjal és francia tejszínnel készítjük, haxagon üvegcsékbe töltjük, arany tetővel zárjuk le, a saját Diótörő matricánkkal és arany zsineggel díszítjük. 

csomag-doboz_eles-3602_kicsi.jpg

Mézeskalács csomag (10 db vegyesen) - 790 Ft

A mézeskalácsot a tavaly kipróbált és bevált, klasszikus recept alapján készítjük a saját kis konyhánkban. Szandi (Manger Alexandra, cukrász) féltő gonddal szaggatja ki a maci, szív, karácsonyfa, hintaló és hópehely formákat, Szandra és Zsolt pedig szorgos kezekkel celofánba csomagolja, menta szalaggal és Egérkirály matricával  díszíti. 

aruk_egyenkent-3550_kicsi.jpg

Habcsók csomag (10-15 db) - 490 Ft 

A habcsók sokunk gyermekkorának meghatározó élménye! Ezt a nosztalgikus érzést szeretnénk visszacsempészni ezzel a kis aprósággal. A habcsók csomagunkat menta szalaggal és Mária hercegnő matricával öltöztetjük Diótörős karácsonyi köntösbe. 

img_5920.JPG

Cukros dió csomag (60 gr) - 890 Ft

Idén a Diótörő tematika jegyében sok-sok dió került a karácsonyi kollekciónkba. A cukros dió igazi békebeli téli nasi, forraltbor mellé, vagy csak úgy! A csomagos menta szalaggal díszítjük. 

aru_dio_2_-3568_kicsi.jpg

Diótörő figura (12 cm-es)

A Diótörő Karácsonyra 611 db Diótörő babával készültem, ebből a nagyobb figurák a saját gyűteményemet képezik, de a 12 cm-es figurákat a Diótörő doboz részeként ti is megszerezhetitek! Minden figura a klasszikus színösszeállításban, a sapkáján akasztóval készült. Ajándéknak és karácsonyi dekorációnak, karácsonyfadísznek is szuper!

aruk_diotorok_jo-3586_kicsi.jpg

Diótörős jegyzetfüzet (11 x 7 cm)

A saját Diótörő, Mária hercegnő és Egérkirály figuránkból, Góra Edina (barátom és grafikusom) szuper egyedi jegyzetfüzetkét is tervezett. Belül sima lapokkal, spirálozva, az előlapon menta alapon a három figurával, hátlapján Flore logóval várja új gazdáját!  

aruk_fuzet_jo-3583_kicsi.jpg

Diótörő és balerinaruha mézeskalács - 550 Ft/db 

Ez a Diótörő figura kiáltott a színes díszítésért, ezért nem is hagytuk sokáig csupaszon árválkodni. A Diótörő klasszikus fekete cipellőt, zöld nadrágocskát, piros dolmányt, zöld sapkát és arany fondant díszeket kapott. A balettruha klasszikus rózsaszín és kék fondant bevonattal, arany díszekkel készül. Ilyen Diótörő mézeskalácsot te is készíthetsz, ha eljössz a workshopunkra

aruk_egyenkent_kicsi-3555_kicsi.jpg

Diótörős bögre - 1590 Ft

Tavaly már sajnos nem volt időnk a karácsonyi kollekcióba kis saját, design-nal ellátott tárgyakat is tervezni, de idén ráerősítettünk erre a vonalra, az egyedi jegyzetfüzet, képeslap és a Diótörő figurák mellé bögrét is választhattok. A bögrén menta alapon mindhárom figurával találkozhattok, a fül mellé pedig a Flore logót is belekomponáltuk. 

aruk_bogre_jo-3600_kicsi.jpg

Mária hercegnő és egy fél Egérkirály:

aruk_bogre_jo-3599_kicsi.jpg

 

Rajzok: Tóth Barbara

Grafika: Góra Edina

Termékfotók: Hevesi Éva

Nyomadi munkák: Balog Címke System és Pop-Sarok Ajándék 

A bejegyzés trackback címe:

https://cafeflore.blog.hu/api/trackback/id/tr4013310917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása