Minden, ami Párizs

Café Flore

Café Flore

Keresem a munkatársam!

2016. május 01. - Café Flore

Szeretném megtalálni azokat a lelkes, mosolygós, ugyanakkor profi és hozzáértő embereket, akikkel együtt a Flore-t egy nagyon barátságos és otthonos hellyé tudjuk varázsolni.

Amit tudnod kell:

  1. A Café Flore egy kicsi, franciás hangulatú kávézó lesz, ahol a barátságos, kedves kiszolgálás alap.
  2. Egyszerű, franciás menüvel fogunk dolgozni.
  3. Reggel (7:30-kor) nyitunk és lesznek olyan napok, amikor kávézóhoz képest későn zárunk. Nem leszünk minden nap nyitva.
  4. Ismerned és szeretned kell a kávézó koncepcióját, mert olyan munkatársakat keresek, akik kifejezetten ilyen helyen szeretnének dolgozni.
  5. Velem fogsz dolgozni, ami azt jelenti, hogy nem (csak) nekem, hanem velem dolgozol. Együtt, egy csapatban. Én is felveszem a kötényt, ha kell beállok a pultba, kávét készítek, kiszolgálok, közben pedig beszerzek, rohangálok, sütit sütök, intézem, amit kell.
  6. Május végére tervezem a nyitást. Igen, tudom, szoros, de nagyon igyekszem!
  7. Minél előbb meg szeretném találni az embereim, mert a nyitás előtti hetekben együtt véglegesítjük a menüt. Beköltözünk a kávézóba és sütünk, főzünk, kísérletezünk! (Fizetett betanulási időszak, ha úgy tetszik) Azt akarom, hogy mindent tudjatok arról, amit kínálunk.

+1: A kávézó az első kerületben a Hattyú utcában van!

fullsizerender-19.jpg

Kreatív konyhatündér

Keresek olyan munkatársat, aki segít nekem az általam összeválogatott egyszerű francia ételek elkészítésében. Nagyon egyszerű fogások lesznek, de kell az a kis plusz kreativitás hozzá, amitől jó lesz! A konyhában jártas munkatársnak nem nyitástól zárásig kell velünk dolgoznia. Reggel kezd, este korábban megy haza. A végzettségnél fontosabb, hogy otthonosan mozogj a konyhában és szeresd, amit csinálsz!

Kedves, laza felszolgáló, barista

Olyan munkatársat is keresek, aki a pultban fog dolgozni. Ő lesz az, aki segít nekem a pultban és kávét készít a csodálatos menta-vanília színű Elektra Barlume géppel, felveszi a rendelést és egyes előkészített fogásokat befejez. Olyan embert keresek, aki könnyedén el tud beszélgetni, viccelődni a vendégekkel, de közben pontosan végzi a munkáját.

Hosszútávra tervezek, ha megtaláltam A CSAPATOM, nem szeretném cserélgetni az embereket. Amit én megtehetek, azt meg fogom tenni, annak érdekében, hogy jól érezzétek magatokat a Flore-ban, szeressétek, amit csináltok, mert ez érződni fog a munkánkon.

img_2193.JPG

Ha úgy érzed, hogy lelkesedni tudnál egy ilyen helyért, mint a Flore, jelentkezz a cafeflorebudapest@gmail.com címen! Rövid önéletrajzot, fizetési igényt és pár mondatos bemutatkozást szeretnék kérni, amibe írd bele azt is, hogy melyik pozíció érdekelne! Mindenkinek vissza fogok jelezni!

 

Köszönöm!

Flore

Fotók: Videoomédia

A bejegyzés trackback címe:

https://cafeflore.blog.hu/api/trackback/id/tr738678556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Café Flore 2016.05.07. 16:30:16

Május végére, június elejére tervezem! Nagyon sok dolog van még addig, de igyekszem!:)
süti beállítások módosítása