Minden, ami Párizs

Café Flore

Café Flore

Egy kis Flore ajándékba

2016. december 04. - Café Flore

Az az igazság, hogy annak ellenére, hogy már október óta tesztelgetjük a különböző kekszeket és tervezzük a díszcsomagolásokat, csak most a napokban ért meg teljesen a karácsonyi ajándék koncepció bennem. Az egyes termékeket, finomságokat már a múlthéten megmutattam nektek, most viszont leleplezem a karácsonyi dobozainkat is!

La Petite Flore doboz 

A legkisebb doboz egy apró ajándék a Párizst és finomságokat kedvelőknek (mint én:). Az Eiffel-tornyos díszdobozban 1 csomag házi mézeskalács, 1 üveg házi narancslekvár és 1 habcsók van. Természetesen minden finomságot mi készítünk a Flore-ban szorgos kis kezeinkkel! A mézeskalácsunk igazi klasszikus recept, a habcsókunk pedig menta-fehér színben, (ehető) arany csillámporral készül.

_dsc0738.jpg

La Petite Flore doboz - 2000 Ft

 

Flore Karácsony doboz

A Flore Karácsony dobozba minden karácsonyi finomságunkból csempésztem egy kicsit! A fehér-menta, arany Eiffel-tornyos díszcsomagolás 1 üveg popcornos sós karamellt, 1 üveg házi narancslekvárt, 1 csomag istenien ropogós csokis-havas kekszet és 1 menta-arany habcsókot rejt. Szerintem ez a tökéletes ajándék, ha valami szépet, valami finomat és kicsit franciásat szeretnél ajándékozni! Ha nem mi készítenénk, én tuti ilyenért zaklatnám a barátaim!:)

_dsc0736.jpg

Flore Karácsony doboz - 3790 Ft

 

Paradis de caramel

Ez a doboz igazi paradicsom a sós karamell rajongóknak! Az Eiffel-tornyos dobozban 2 üveg karácsonyi fűszerezésű és 2 üveg popcornos sós karamell várja, hogy megajándékozz vele valakit, aki szereti a franciás finomságokat. Sokan kérdezitek a kávézóban, hogy mivel kell enni a sós karamellt. Szerintem kiskanállal!

_dsc0746.jpg

Paradis de caramel - 6290 Ft

 

La grande surprise

A La grande surprise meglepetés dobozunkat azért találtam ki, mert a Facebook oldalon az egyik kedves követőm karácsonyi dobozt szeretett volna a finomság és Párizs imádó férjének, de nagyobb dobozra gondolt, mint a Flore Karácsony doboz, így hát terveztem egyet és szerintem másnak is jó ajándék lehet! Ebben a dobozban 1 üveg popcornos sós karamell, 1 üveg karácsonyi fűszerezésű sós karamell, 2 csomag csokis-keksz, 1 csomag mézeskalács, 1 csomag cukrosdió, 1 üveg narancslekvár, 1 Eiffel-torony mézeskalács és 1 habcsók várja, hogy a fa alá kerüljön. A finomságokat két dobozba, masnival összekötve adjuk át, mint a képen!

_dsc0748.JPG

La Grande Surprise doboz - 7500 Ft

A dobozokból néhányat előre elkészítünk, ezek korlátozott darabszámban rendelés nélkül is megvásárolhatóak a kávézóban, a többi dobozra december 17-ig előrendelést veszek fel a Facebook-on üzenetben. A visszaigazolt rendeléstől számítva legkorábban 3 napon belül átveheted a dobozokat, de későbbi időpontban is értük jöhetsz! A rendeléshez a teljes nevedre, a rendelni kívánt doboz nevére és darabszámára lesz szükségem, illetve kérlek írd meg azt is, hogy mikor jönnél a dobozokért! (Legkésőbb december 23-án estig vehetőek át a rendelések.)

Joyeux Noël!

A bejegyzés trackback címe:

https://cafeflore.blog.hu/api/trackback/id/tr3112022793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása