Minden, ami Párizs

Café Flore

Café Flore

Kiadó még egy teljes munkaidős hely a Flore-ban!

2016. június 01. - Café Flore

Szeretném megtalálni azt a lelkes, mosolygós, ugyanakkor profi és hozzáértő felszolgáló - pultos - barista  munkatársam, akinek a segítségével a Flore-t egy nagyon barátságos és otthonos hellyé tudjuk varázsolni.

Amit tudnod kell:

Ez már a második kör a munkatárs keresésben. Az első körben sikerült megtalálnom az elhivatott cukrászom, az egyik lelkes teljes munkaidős felszolgáló és egy részmunkaidős felszolgáló munkatársam. Most pedig melléjük keresek még egy teljes munkaidős felszolgálót (pultos, baristát)

  1. A Café Flore egy kicsi, franciás hangulatú kávézó lesz, ahol a barátságos, kedves kiszolgálás alap. 
  2. Egyszerű, franciás menüvel fogunk dolgozni. 
  3. Reggel (7:30-kor) nyitunk és lesznek olyan napok, amikor kávézóhoz képest későn zárunk. Nem leszünk minden nap nyitva.
  4. Ismerned és szeretned kell a kávézó koncepcióját, mert olyan munkatársakat keresek, akik kifejezetten ilyen helyen szeretnének dolgozni. 
  5. Velem fogsz dolgozni, ami azt jelenti, hogy nem (csak) nekem, hanem velem dolgozol. Együtt, egy csapatban. Én is felveszem a kötényt, ha kell beállok a pultba, kávét készítek, kiszolgálok, közben pedig beszerzek, rohangálok, intézem, amit kell.
  6. Nyitás hamarosan, betanulás, munka azonnal!:)
  7. A nyitás előtti napokban beköltözünk a kávézóba, megtanuljuk, végigkóstoljuk a menüt! (Fizetett betanulási időszak, ha úgy tetszik) Azt akarom, hogy mindent tudjatok arról, amit kínálunk.

+1: A kávézó az első kerületben a Hattyú utcában van!

fullsizerender-19.jpg

 

Kedves, laza felszolgáló, barista

Olyan munkatársat keresek, aki a pultban fog dolgozni. Ő lesz az, aki segít nekem a pultban és kávét készít a csodálatos menta-vanília színű Elektra Barlume géppel, felveszi a rendelést és egyes előkészített fogásokat befejez. Olyan embert keresek, aki könnyedén el tud beszélgetni, viccelődni a vendégekkel, de közben pontosan végzi a munkáját. 

Ami az első hirdetéshez hasonlóan továbbra is maximálisan így van: "Hosszútávra tervezek, ha megtaláltam A CSAPATOM, nem szeretném cserélgetni az embereket. Amit én megtehetek, azt meg fogom tenni, annak érdekében, hogy jól érezzétek magatokat a Flore-ban, szeressétek, amit csináltok, mert ez érződni fog a munkánkon."

img_2193.JPG

Ha úgy érzed, hogy lelkesedni tudnál egy ilyen helyért, mint a Flore, jelentkezz a cafeflorebudapest@gmail.com címen! Rövid önéletrajzot, kb. tól-ig fizetési igényt és pár mondatos bemutatkozást szeretnék kérni. Mindenkinek vissza fogok jelezni! (Tanulva az első hirdetésre érkezett reakciókból, elmondom, hogy a fizetési igényt nem azért kérem, mert a legkisebb számot fogom keresni, azt írd, amivel tényleg elégedett lennél!)

+ Az első körben beérkezett önéletrajzokat újra át fogom nézni, hátha meglátok olyat, amit az első körben nem láttam a jelentkezésben. Igyekeztem az első körös jelentkezésekre mindre válaszolni, akkor is ha nemleges volt a válasz, bízom benne, hogy senki nem maradt ki!

Köszönöm!

Flore

Fotók: Videoomédia

A bejegyzés trackback címe:

https://cafeflore.blog.hu/api/trackback/id/tr658765484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása